Luksuzne vile u Kotoru po vašem ukusu

Luksuzne vile u Kotoru po vašem ukusu

Kulturna i turistička prijestonica Crne Gore - vile u Kotoru na prodaji 

Superiorne vile u Crnoj Gori sa bazenom na prodaju ili premium vile za romantični odmor u najljepšem dijelu Crne Gore, Bokokotorskom zalivu. 

U srcu crnogorskog primorja, smjestio se Kotor, grad pod zaštitom UNESCO-a. Kotor je savršeno mjesto za rentiranje luksuzne vile za odmor. Odaberite vile sa wellness sadržajima, vile na plaži ili luksuzne vile sa lijepim pogledom. Prastara mediteranska luka Kotor, okružena zidinama Starog grada koje su nastale tokom vladavine Mljetačke republike, nalazi se u Bokokotorskom zalivu – najpoželjnijoj turističkoj lokaciji na Jadranskom moru. To je savršeno mjesto za odabir luksuzne vile u Crnoj Gori na prodaji.

Istorija, tradicija, kultura – sve to možete da nađete u Kotoru. Zatim, Kotor je prvi obrazovni centar u Crnoj Gori. Bogato kulturno nasljeđe koje potiče iz perioda Mljetačke republike sastavni je dio brojnih luksuznih rustičnih vila koje su sačuvale svoj autentični izgled i danas.

Planiranje luksuznog odmora nije jednostavno. Naročito ako ste u Kotoru po prvi put. Prepustite sve iskusnim članovima tima Montenegrovillas koji će vam isplanirati odmor sa dragim osobama za pamćenje. Šta god da je vaš izbor, Montenegrovillas će se pobrinuti da imate najbolji mogući odmor u Kotoru, Crna Gora! Odabirom neke od naših luksuznih vila u Kotoru dobijate mirnan i spokojan odmor. U našim vilama imate sve što vam je potrebno: bazen, igralište za djecu, trenera za fitnes, čak i VIP konsijerž usluge – mi vam sve možemo organizovati. U Kotoru možete da izaberete neku od brojnih vila – rustičnu ili modernu, na plaži ili u brdima s pogledom na more, manje ili veće veličine. U svima njima ćete pronaći brojne pogodnosti kao što su bazeni, wellness&spa sadržaji, igrališta itd. Naši agenti vam stoje na raspolaganju za organizaciju idealnog odmora u Crnoj Gori. Rezervišite odmor na jednostavan i brz način!

A photo of Kotor in the evening


VIP odmor u Kotoru, Crna Gora 

Kotor će vas dočekati širom raširenih ruku kada vam je prijeko potreban odmor. Nudimo cijelu lepezu usluga za bezbrižno uživanje u svim čarima Kotora, kao što su rentiranje jahti, rentiranje automobila, transfer do aerodroma, individualne i grupne ekskurzije itd. Montenegrocar.com i Transfermontenegro.com nude usluge transporta sa i do aerodroma. Voze do oba aerodroma u Crnoj Gori, kao i do aerodroma u Tirani i Dubrovniku.

Otkrivanje Crne Gore je definitivno vrijedno napora. Bogato kulturno i istorijsko nasljeđe, nacionalni parkovi, impresivni kanjoni, divlja ljepota i netaknuta priroda, kristalno čiste vode Jadranskog mora i plavetnilo neba … sve to vas čeka u Crnoj Gori. Možemo vam organizovati sljedeće ture: biciklističke ture, ture ronjenja ili ribolova. Nudimo i druge opcije, možete da posjetite proizvođače hrane sa lokalnog nivoa i etno-sela gdje možete da isprobate autentičnu hranu sa kotorskog podneblja. Šta god da poželite da isprobate, mi ćemo vam obezbijediti! Imamo najveću selekciju luksuznih vila u Kotoru, a možemo vam obezbijediti i dodatne aktivnosti za vaš odmor za pamćenje.


Provjerite i naše luksuzne vile u Budvi, Tivtu i Herceg-Novom.


Evo zbog čega treba da rezervišete odmor u kući iz snova u Kotoru preko Montenegrovillas:

Jednostavno bukiranje preko interneta

Luksuzne vile za najam

Istorijsko nasljeđe

Odlične opcije za odmor

Kulturni i istorijski centar Crne Gore

Nevjesta Jadrana – Bokokotorski zaliv

Najbolja selekcija luksuznih i premium vila u Crnoj Gori

Stari grad Kotor pod zaštitom UNESCO-a

Najbolje vile u Crnoj Gori na prodaju

Najnovije vijesti i Blog